Retour en garantie

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te laten halen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 17,50.- per apparaat, raadpleeg voor de exacte tarieven de aankoop nota. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@witgoed-rucphen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Garantie

Indien er onverhoopt een probleem is met uw apparaat verzoeken wij u op een van de volgende wijzen contact met ons op te nemen.

Voor gebruikte apparaten is de werkwijze zo dat wij binnen 24u een monteur Bij u langs sturen.

Voor nieuwe apparaten loopt garantie via de servicedienst van het merk. Uiteraard regelen wij dat graag voor u!

Bel tijdens openingstijden: 0165-370252. Ga naar www.repaweb.nl en meld uw storing online. Of mail met vragen@witgoed-rucphen.nl